Nieuwe website

Geschreven door Van Hamersveld LMB op
Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website

Met trots lanceren wij hierbij onze nieuwe website.

We nemen afscheid van onze oude website. Een inmiddels lang gekoesterde wens gaat hiermee in vervulling. Hoewel het vullen van een nieuwe website met een compleet nieuwe look een tijdrovende klus was, was het echt nodig, want onze oude website kon ook niet meer met de snelheid en technieken van deze tijd mee. Daarvan was het bijhouden ervan juist een tijdrovende klus geworden en dat resulteerde in een statische, verouderde website. Helaas… Excuses daarvoor. Aan de andere kant, nemen wij afscheid van wat ooit een mijlpaal was, want het was wél onze eerste website…

Met deze website kunnen we weer vooruit en hopen we u weer te interesseren voor onze producten, occasions en nieuws. We hebben getracht om een zo’n interessant mogelijke website neer te zetten, waar u ook met plezier kan rond surfen. Bovendien hopen wij dat u hier weer kan vinden, wat u zoekt.

Mocht u zaken missen, of tegen onjuistheden, anderzijds schoonheidsfoutjes aanlopen, horen wij dit graag. We helpen u graag op weg en hopen deze website dynamisch te kunnen houden. Ook voor suggesties staan wij open.

Veel ‘surfplezier’!